Lapin Keittiömestarit vastasivat Rovaniemen kuninkuusravien VIP-tarjoiluista

Lapin Keittiömestarit vastasivat Rovaniemen kuninkuusravien VIP-tarjoiluista

Lapin Keittiömestarit vastasivat Rovaniemen kuninkuusravien VIP-tarjoiluista

Lapin Keittiömestarit pääsivät osallistumaan Rovaniemellä maan suurimpaan ravitapahtumaan, jonne odotettiin yli 50 000 ja se taisi täyttyäkin. Ilmat suosivat ja ravikansa oli iloisena nauttimassa pohjoisen auringosta ja tunnelmasta.

Mestarit hoitivat aktiivisella 24 hengen vahvuudella vip-telttojen ruokajärjestelyt menestyksekkäästi ja iloisella mielellä.  Asiakkaita saatiin palveltua noin 2 500 ja tiukan viikonlopun jäljiltä kaikilla oli hyvä mieli. Suuret kiitokset yhteistyökumppaneillemme mahdollisuudesta järjestää moinen urakka.

Elokuun lopulla onkin jo syyskokouksen aika ja silloin kokoonnutaan yhdessä viettämään viikon-loppua Saariselälle ja saamaan täsmäkoulutusta yhteistyökumppaneiltamme. Suuri kiitos heille siitä. Kokouksessa päätetään muun muassa hallituksen kokoonpano ja Herkkupöydän järjestämisestä marraskuussa 2018.

Jyrki Jumisko
Sihteeri
Lapin Keittiömestarit

Share this Post