Herkkupöytä 2018
Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytä kutsuu nauttimaan makuelämyksistä
Lapin Keittiömestareiden 27. Herkkupöytä katetaan Santa’s Hotel Tunturin Siula-ravintolaan perinteiseen tapaan Isänpäivän aattona. Voitte tehdä varauksen Santa’s Hotel Tunturin myyntipalvelusta p. 016 681 501 tai saariselka@santashotels.fi. Tervetuloa!
Ajankohta
10.11.2018 klo 18.00 alkaen
Hinta
Herkkupöydän hinta on 69,00 €/hlö
Herkkupöydän menu
ÄYRIÄISET
Osterit
Kirjolohenmäti
Savustettu kampasimpukka, pikkelöity fenkoli
Mini mustekala, dashi
Grillattu scampi, porkkanapyrè
KYLMÄT KALAT
Hölskyhauki
Särkikukko
Merikrottia, julienne
Lohen poski, mummonkurkku
Savuankerias, kookos-piparjuuri vuolukerma
KYLMÄT LIHAT
Porsaankorva terriini, popcorn-pekoni granola
Naudan poskipallo, grillattu vesimeloni
Poronkieli, Puolukka-punasipulihilloke
Yrttimarinoitu kengurun file, tähtianis-jugurttikastike
LINTURUOAT
Savustettu kyyhkyn rinta, mustikka-tuorejuusto
Riimi strutsi, yrttiöljy
Täytetty fasaani, sahrami-pekoni täyte, sieniketsuppi
LÄMPIMÄT
Paahdettu hanhenrinta
Lohta skagen
Bulguri-qvinoa kasvissekoitus
Tri tip grand venour-kastike
JUUSTOT
Hienoin alppi kreivi 16kk
Hienoin juhla cheddar 16kk
Aura gold
JÄLKIRUOAT
Tervapuolukka macarons
Mesimarjakakku
Suklaa ganache, mämminäkkäri
Karpalo-vilja kuutio
Omena-rosmariini pannukakku, hillaa
Mantelikakku, viikuna täytteellä
Tuorejuusto-wasabi delimunkki,
Gin-liekitetyt hedelmät, etikka marenki
LEIVÄT
Kalamata-oliivileipä
Hedelmäleipä
Rustic sole vehnäleipä
Kasvileipä
Vaasan perunaleipä
Vaasan ruislimppu
Luomu ruisleipä
Porkkanasämpylä
Pidätämme oikeudet muutoksiin.