Lapin leipäjuustopannukakku
Tyyliin ”American pancakes”
3 dl Knorr-ruoka 15%
- 2 dl vehnäjauhoja
- suolaa
- sokeria
- kanelia
- 2 kananmunaa
- ½ tl leivinjauhetta
- ½ dl Phase aromirasvaa
- 2 dl leipäjuustoa pieninä mosaiikkikuutioina
Paista pannukakkuset ohukaispannulla, kaksi kappaletta per annos.
Kinuskikastike
- 3 dl Knorr Vispi 20%
- 2 dl sokeria
Paahda sokeria ja keitä kastikkeeksi Knorr Vispin kanssa.
Kokoa annos: pannukakku, päälle kinuskikastiketta ja toinen pannukakku. Laita kinuskikastiketta sekä variksenmarjasiirappia. Laita pannukakkupinon päälle hilla- porkkanahilloa.
Hilla-porkkanahillo
- 1 dl porkkanasosetta (1 kg porkkanoita ½ hillosokeria. Höyrytä porkkanapalat kypsiksi soseuta ja keitä hilloksi hillosokerin kanssa.)
- 2 dl hilloja
Sekoita hillat porkkanasoseeseen.
Lisäkkeeksi kotijäätelö valmistettuna joko Knorr Vispi 28%:sta tai vaniljajäätelöstä.
Kotijäätelö
- ½ l Knorr Vispi 28%
- 1 vaniljatanko halkaistuna
- 3 keltuaista
- 100 g sokeria
Kuumenna vaniljatanko Knorr Vispissä. Vaahdota sokeri ja keltuaiset. Kaada vaniljakerma keltuaisten joukkoon ja saosta. Jäähdytä ja sekoita jäätelöksi jäätelökoneessa. Pakasta.