Lapin leipäjuustopannukakku

Tyyliin ”American pancakes”

  • 3 dl Knorr-ruoka 15%
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • suolaa
  • sokeria
  • kanelia
  • 2 kananmunaa
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ dl Phase aromirasvaa
  • 2 dl leipäjuustoa pieninä mosaiikkikuutioina

Paista pannukakkuset ohukaispannulla, kaksi kappaletta per annos.

Kinuskikastike

  • 3 dl Knorr Vispi 20%
  • 2 dl sokeria

Paahda sokeria ja keitä kastikkeeksi Knorr Vispin kanssa.

Kokoa annos: pannukakku, päälle kinuskikastiketta ja toinen pannukakku. Laita kinuskikastiketta sekä variksenmarjasiirappia. Laita pannukakkupinon päälle hilla- porkkanahilloa.

Hilla-porkkanahillo

  • 1 dl porkkanasosetta (1 kg porkkanoita ½ hillosokeria. Höyrytä porkkanapalat kypsiksi soseuta ja keitä hilloksi hillosokerin kanssa.)
  • 2 dl hilloja

Sekoita hillat porkkanasoseeseen.

Lisäkkeeksi kotijäätelö valmistettuna joko Knorr Vispi 28%:sta tai vaniljajäätelöstä.

Kotijäätelö

  • ½ l Knorr Vispi 28%
  • 1 vaniljatanko halkaistuna
  • 3 keltuaista
  • 100 g sokeria

Kuumenna vaniljatanko Knorr Vispissä. Vaahdota sokeri ja keltuaiset. Kaada vaniljakerma keltuaisten joukkoon ja saosta. Jäähdytä ja sekoita jäätelöksi jäätelökoneessa. Pakasta.

Share this Post