Karhuterriini

  • 4,5 kg karhunpaistia – puhdista ja jauha
  • 3,6 l kermaa (paksua) – lisää massaan
  • 9 rkl perunajauhoja – lisää massaan
  • 0,9 l mustaherukkahyytelöä – lisää massaan
  • 2 dl giniä – lisää massaan
  • suolaa – lisää massaan
  • 36 kpl valkuaista vaahtona – lisää viimeisenä massaan

Maustetahna

  • katajanmarjoja 70 kpl
  • sipulia 9 kpl
  • rosmariinia 4 rkl

Ruskista sipuli voissa ja jäähdytä. Aja kutterilla (tehosekoittajalla) mausteiden kanssa tahnaksi.

Sekoita massa tasaiseksi ja laita kelmulla vuorattuun uunivuokaan.

Kypsennä höyryssä tai vesihauteessa kunnes terriinin sislämpötila on 75-80 astetta.

Share this Post